مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی و شکایت از قاضی

باسلام و تشکر
اینجانب یک پرونده حضانت دارم که بخاطر وجود پسرم از همسر فوت شده حضانت دخترم از من سلب و به مادر بزرگ مادری داده شده است ...اینجانب برای تامین شرایط نگهداری سرپرستی پسر پانزده ساله ام را به برادرم سپردم تا از دختر هشت ساله ام نگهداری کنم ...حکم دادگاه برای پرونده اول در گرفتن حضانت از بنده نیز غیر قانونی بوده چرا که صلاحیت خواهان را احراز نکرده و خواهان دارای فرزندان با سابقه اعتیاد و زندان و سوابق متعدد ازدواج و طلاق میباشد و در واقع در تربیت فرزندان خود عاجز بوده است ...از طرفی مادر دخترم نیز با شخصی هم شان خانواده خود ازدواج کرده که سابقه اعتیاد و زندان دارد ...
حال قاضی دادگاه که تبانی او برای بنده محرز شده از صدور حکم امتناع می‌کند و دائم وقت رسیدگی راتمدید می‌کند و هربار یکماه وقت رسیدگی را تمدید می‌کند و قصد دارد تا با رسیدن دخترم به سن نه سال از رسیدگی به پرونده حضانت بدلیل سن نه سال دخترم پرونده را مختومه نماید ...در حال حاضر بیش از پنج ماه است که دادگاه به پرونده رسیدگی می‌کند اما اقدام به صدور رای نمی‌کند
اینجانب برای این تخلف قاضی قصد شکایت دارم لطفا راهنمایی نمایید از دفتر رسیدگی دادگستری اقدام کنم یا دادگاه انتظامی قضات

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

این بغض شما ممکن است برایتان دردسر درست کند
موضوعات را از راه قانونی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است