مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقت بخیر.
ایا پدری که ملکی رو با وکالتنامه بنام فرزند خود کرده و شرط نموده پس از مرگ ملک به فرزندش میرسه میتونه یک طرفه وکالتنامه رو فسخ کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف وکالت ایجاد مالکیت نمی‌کند
اری امکان فسخ وجود دارد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، این که شما فرمودید بنظرم پدرتان وصیت تملیکی نموده و وصیت قابل فسخ می باشد ، و اگر وکالت با عزل هم داده باشد قابل فسخ است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد وکالتنامه میباشد

طبق قانون داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل نمیباشد ‌مگر وکالتنامه همراه با قرارداد انتقال باشد

و ابتدا باید مشخص گردد که انتقال در قالب چه نوع عقدی بوده است بیع ، هبه ، صلح ، صلح عمری

و سپس با توجه به آن اقدام قانونی انجام شود