مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

درود بر شما
بنده زمین کشاورزی به مساحت پنج هکتار را با زمین خودم به صورت تهاتر معامله کرده ام متاسفانه مالک زمین پنج هکتاری در زمان بازدید و در حضور شاهدین یک زمین دیگری که متعلق به خودش نبوده را به ما معرفی نموده و در قولنامه مشخصات پلاک ثبتی زمین خودش را قید کرده است که زمین خودش اصلا اوصاف و مشخصات زمین معرفی شده را ندارد حال چگونه میتوانم از ایشان شکایت کنم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید