مشاوره حقوقی رایگان - قیمومت خواهر توسط برادر

خواهر 51ساله مجرد با هوش ریاضی بسیار ضعیف ولی توانایی زندگی ساده رو دارن ،پدر فوت شده وبا مادر پیر زندگی می کنم.آیا برادر می تواند قیم قرار بدهد؟ چه مسیر قانونی رو باید طی کنیم .از کجا شروع کنیم؟
این عمل چه مزایاو چه عواقبی برای طرفین دارد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما شفاف نیست اگر باهوشه که محجور نیست که در غیاب ولی قیم تعیین شود زمانی برای کسی قیم تعیین می شود که محجور باشد وزوال عقل داشته باشد اگر منظورشما تحت تکفل است که برادر اگر تمکن مالی دارد می تواند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می بایست از طریق اداره امور سرپرستی اقدام کنید ولی برای متوجه شدن شرایط بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله برادر میتوانید تقاضای قیمومت خواهر را با این شرایط داشته باشد