مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

من سال 85 یه خونه قولنامه ای خریدم و قولنامه آن محضری هم نبود و برای اینکه سندش رو به نام زنم بگیرم که بعدها جهت استفاده از وام به نام خودم بزنم قولنامه رو به نام زنم نوشتم ولی بعد چند سال از زنم جدا شدم و او خونه رو فروخت میخواستم ببینم راهی واسه پس گرفتنش هست یا نه در ضمن بابت خرید خونه چک های خودم رو دادم و خودم پاسش کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر دو شاهد که قرارداد را امضا کرده اند به نفع شما شهادت دهند می توانید دادخواست طرح کنید. بهتر است ابتدا یک اظهارنامه رسمی برای همسر سابقتان بفرستید و درخواست خود را طرح کنید. در تنظیم اظهارنامه حتما با یک وکیل مشورت کنید. از آن جا که چک ها را خودتان صادر کرده اید، می تواند مدرک خوبی برای شما باشد. به شرط این که ادعایی از طرف همسر سابقتان درباره دلیل سند زدن ملک و ارائه چک از سمت شما مطرح نشود. در کل به کمک یک وکیل خوب می توانید حقتان را بگیرید. البته امکان طرح دعوی مستقل درباره چک ها و استرداد وجه آن ها هم با در نظر گرفتن ملاحظاتی فراهم است. اگر وکیل ندارید، می توانید در قسمت «وکیل می خواهم» همین وب سایت درخواست خود را ثبت کنید تا وکیل مناسب به شما معرفی شود.