مشاوره حقوقی رایگان - آیا شکایت در این امر به جایی میرسد

با سلام
لطفا به سوال بنده وکلای متخصص پاسخ بدهند.
بنده زمینی را که پلاک ثبتی داشت چند سال پیش از شخصی خریداری کردم بعد متوجه شدم که مقداری از زمین که طبق ماده 147 برای آن سند گرفته داخل کوچه رفته و باقی مانده و امکان دارد به دست آید پیش مالک اولیه زمین رفته با نوشتن صلح نامه ای مدارک اولیه او قبل از گرفتن سندش را از او گرفته وی یعنی مالک اصلی زمین در صلح نامه ذکر کرده از موجودیت یا عدم موجودیت زمین خبر نداشته و مکان آن را بنده به او نشان دادم و نیز ذکر شده اسقاط کافه خیارات حتی خیار غبن فاحش و افحش از طرفین به عمل آمد و طرفین حق ارائه هرگونه اظهارنامه ، شکوائیه در شوراهای حل اختلاف دادگاه ها دادسرا ها ‌‌و نیرو های انتظامی را از خود سلب و ساقط نمودند و همچنین ذکر کرد حق استرداد ثمن معامله وجود ندارد ، با توجه به اینکه بنده مبلغ یک میلیارد تومان بابت این موضوع پرداخت کرده و اکنون هیچ چیزی به دست نیاورده ام و نتوانسته ام باقیمانده زمین را احیا کنم میتوانم از وی شکایت کنم برای استرداد پول یا راهی هست که بتوانم کاری انجام بدهم
با تشکر از شما وکلای محترم و سایت دادراه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است