مشاوره حقوقی رایگان - ستاد دیه

سلام یکی منو زده هیچی ام نداره 560 ملیون دیه بریدن ایا ستاد دیه کمک میکنه یا خیر ؟؟؟؟ کلا همه چی به اسم زنشه هرچی خریده اصلا به اسم خودش نزده اگر ثابت بشه که چیزی نداره ستاد دیه کمک میکنه ؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
هدف ستاد، کمک به زندانیانی است که بدهکاران جرائم غیر عمد، نظیر جرح و یا قتل غیر عمد ناشی از تصادفات رانندگی و یا بدهکاری مالی غیر کلاهبرداری و یا بدهی بابت مهریه و نفقه میباشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است باید تقاضای خود را کتبا مطرح کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش جواب کامل داده شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در هر صورت باید با اعسار پرداخت کند و تقسیط میشود
میتوانید از ستاد دیه فعلا دریافت و انها به ان شخص رجوع کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر هدف از تشکیل ستاد دیه کمک به جرائم غیر عمد است