مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن اقرارنامه و سازش

سلام. همسر بنده 5 روز قبل مهریه اش را از طریق ثبت اجرا گذاشته وبرای بنده یک برگ لازم الاجرا از سازمان املاک واسناد امده است،4 سال قبل پدر من بدون نوشتن قرارداد و مبایعه نامه واز روی دوست داشتن واعتماد به من با یک اقرار نامه محضری 3 دنگ از ساختمان خود را به من داده و وکالت فروش ان 3 دنگ را هم داده است و همسر بنده مدارک شناسایی من و یک سری مدارک دیگر به همراه این اقرار نامه محضری و وکالت فروش ان را همسرم بدون اجازه من از خانه خارج کرده حال با دانستن اینکه اقرار نامه و وکالت فروش دست همسر بنده است من و پدرم می توانیم به محضر رفته و اقرارنامه و وکالت فروش را باطل کنم و راهی دارم که دوباره با او سازش کنم و با دادن امتیاز به او دوباره زندگی خود را شروع کنم چون همسر و زندگی خود را دوست دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن اقرارنامه خوانده شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد