مشاوره حقوقی رایگان - زمین وراثی

با سلام خدمت تک تک وکلای گرانقدر
بنده 8سالم بود پدرم از محل ییلاقی ما اومد به مکانی که از طرف واگذاری زمین به هم محلگی هامون که به علت رانش بهشون داده بود نقل مکان کرد
از انجایی که هرکدام از هم محلی ها با اولادو ورثه خود اومدن اونایی که متاهل بودن مقدار 15000مترمربع زمین شالی و یه محوطه خونه سازی بهشون دادن و الباقی مثل پدرم که زمینی نگرفتن از اون زمان دست خالی موندن
حالا پدرمون اومد اینجا و در اخر این محله هم جوار با خونه پدر بزرگم یه تیکه زمین 130متری تقریبا میشد یه خونه درست کرد
فاصله خونه ما با خونه پدر بزرگی تقریبا ده متر هست و حدفاصل این دو 5متر جاده بهشون اختصاص دادیم
و در مدرک ابیاری که دست من هست مقدار زمین برای پدر بزرگمم هم 15000مترمربع تعیین شده
الان ورثه پدربزرگم بعد فوت پدرم ادعا دارن که این مکان خانه ما و محوطه ما متعلق به اونهاست
من بهشون گفتم اگه مال شما بود چرا از روز اول گذاشتید خونه بسازه بعدشم هیچ امکانی نداره که طرف ظرف 24ساعت یه خونه رو تکمیل کنه
الان بعد گذشت 30سال با امتیاز اب و برق و گاز بنام پدرم هست
شما هم که تو متراژ داده جهاد به شما 15000مترتعریف شده
چطور ادعا میکنید اینجا مال شماست
من چطور میتونم بهشون بفهمانم که اشتباه میکنن و در نتیجه با این مدارک
موجود راهنمایی کامل بهم بکنید ممنون میشم
و ایا واقعا این مکان خانه ما متعلق به اونها میشه یا خیر
ممنون از وکلای خوب ایران زمین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک استشهاد به محلی مبنی براینکه این خانه متعلق به مرحوم پدرتان هست تهیه کنید و به امضای دهیار برسانید اگر نشد دادخواست اثبات مالکیت بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد