مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام خسته نباشید من خانم هستم ،پسرم 7سالشه میخوام جدابشم ،شوهرم خیلی اذیتمون میکنه وبچه رومیزنه بدرفتاری میکنه حتی بارهاجلوی خانواده بچه رو به شدت تنبیه کرد تهدیدمون کرده وقبول کرده که تهدیدکرده صدای ضبط شده اش رو دارم یبارجلوی دوستمم زد بچه رو که خانم هستن ایشون ،خودبچه هم نمیخواد بره گریه میکنه که بابام منومیزنه من نمیرم تواون خونه الان سوالم اینه که شانس دارم حضانت پسرمو بگیرم ایا خانواده ام میتونن شهادت بدن بادوستم؟نظرپسرمم قابل قبوله؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به همین دلیل تقاضای حضانت دایم فرزند را دهید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اثبات عدم صلاحیت پدر با توضیحات شما ممکن خواهد بود.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله کاملا امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و شهود خود را نیز معروفی کنید.
از طریق بهزیستی نیز می توانید موضوع کودک آزاری را پیگیری کنید.
اگر بهزیستی کودک آزاری را تایید کند می تواند مانع از حضانت پدرش شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولا تا 9سالگی از خود فرزند نمیپرسند.به نظرم بابت ضرب و جرح ابتدا شکایت کیفری مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست سلب حضانت دهید و عدم صلاحیت اخلاقی و روانی او را برای نگهداری فرزند با شهادت شهود و... اثبات کنید.