مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه و حضانت فرزند

سوال 1: همسرم خیلی خیلی بی مسولیت هست و با اخلاق بد منو با بچه راهی خونه پدر کرد و همش بحث در مورد طلاق و یک فرزند داریم دو سال ده ماهه .
همسرم مدتی بود ترک منزل کرده و من در حضور پلیس به خونه پدرم رفتم.
حالا بعد یکماه اومده دم در بدون اطلاع و اجازه دخترم برده و من خبری از دخترم ندارم.
چطور حضانت بگیرم؟ حضانت موقت با حضانت دیگه فرق داره ؟؟؟؟
سوال 2: حضانت تا هفت سال بگیرم آیا یارانه را جدا میکنن ؟
چند بار رفتم فرمانداری اذیت می‌کنند. شرایط همسرم گفتم اصلا قبول نمیکنن. اصلا پولی هم ندارم و میگن باید رضایت شوهرت باشه تا یارانه دختر هم با تو جدا کنیم.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حضانت تا 7سالگی بدون نیاز به طرح دعوی با شما هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت دختر شما تا هفت سالگی با شماست و ایشان نمی‌تواند او را از شما جدا کند در مورد یارانه باید ابتدا بابت بد سرپرست بودن نامه از دادگاه داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت تا هفت سالگی با مادر است برای استرداد طفل دادخواست دهید چون حضانت با شما است ایشان فقط حق ملاقات دارد برای نفقه خود و فرزندتان اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه برای اقدام مربوطه اول باید بد سرپرست ایشان را از طریق دادگاه اثبات نمایید و سپس با در دست داشتن مدارک مربوطه به فرمانداری مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر است

و شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست اقامه نمایید و