مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین قولنامه‌ای

نصف یک قطعه زمین را فروختم، که توافق شد دو روز بعد از قولنامه نصف ثمن معامله پرداخت بشه که هیچ مبلغی پرداخت نشد، به مشاور املاک سه مرتبه اعلام فسخ کردم، بعد از 3 ماه نسخه قرارداد به دستم رسید که متوجه شدم مشاور املاک قرارداد رو فسخ نکرده، و از طرفی شخصی که در مشاور املاک قرارداد رو تنظیم کرده، پشت قرارداد نوشته الباقی ثمن معامله به بنده پرداخت شده و خودش از طرف امضا هم زده، هیچ پولی از بابت این معامله به حساب من واریز نشده
هم برای خریدار هم برای مشاور املاک اظهار رسمی فسخ قرارداد فرستادم.
میخوام معامله را فسخ و تقاضای ضرر و زیان دارم و میخوام از مشاور املاک بخاطر اینکه پول گرفته و از طرف من امضا کرده قرارداد رو شکایت کنم، لطفا راهنمایی کنید، با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مورد بررسی قرار گرفت می‌بایست مدرک مبایع نامه شما بررسی شود