مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعلی

سلام و عرض ادب. بنده یک اکانت کلش به قیمت 900 هزار تومن فروختم بعد از دادن جمیل و اکانت گفت برات کارت به کارت میکنم بعد عکس یه رسید فرستاد اطلاعات رسید درست بود و رسید بانکی خودپرداز روی پس زمینه فرش عکس گرفته بود ولی پولی واریز نشد معامله کاملا توی گوشی بود و شماره تلفن شخص را نیز دارم آیا امکان جعلی بودن رسید وجود دارد و اینکه می‌تواند مورد بررسی و پیگیری قرار بگیرد
ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با وجود بد افزارهای امکان ان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر پولی به حساب شما واریز نشده می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.
توجه داشته باشید اگر کار شما غیر قانونی باشد عملاً شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق کارشناسی رسید قابل پیگیری است