مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن عقد

سلام
من پنج سال پیش با مردی که سنی مذهب بوده عقد کردم اون موقع هم گفتم قبل از رابطه داشتن باید نکاح اهل شعیه هم انجام شود
بعدش ما اهل دو کشور مختلف بودیم چهار ساله که ازش هیچ خبری نیست هیچی اطلاع ازش ندارم
ما هیچی رابطه یا نزدیکی باهم نداشتیم حالا عقد ما باطل است یا نه
چون من میخوام ازدواج کنم ؟؟؟؟
چون من بهش گفته باید طبق قانون شیعه با من عقد ببندد که نبست و رفت گم شد منتظر جوابم ممنون
حالا من نیاز به طلاق دارم یا اصلا عقدی صورت نگرفته
چون من نه شاهدی دارم نه سند عقد چون من باید طبق قانون مذهب شعیه عقد میکردم که نشد دگه ...

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به دفتر مرجع تقلید خود مراجعه کنید،یابه دفتر امام جمعه شهرتان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و شرعی نیاز به اطلاع از جزئیات موضوع میباشد