مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت در زمان عده

با سلام.
خانمی بعد از طلاق از ازدواج دائمی و بدون پایان یافتن عده به عقد موقت درآمده است. با مشخص شدن عدم رعایت عده توسط محضر، عقدنامه باطل گردیده و بعد از یک سال مجددا خانم مذکور به عقد دائم همان آقا درامده است و پس از یک سال هم طلاق رسمی گرفته شده.
این خانم مرتکب جرم شده است؟
مجازات چیست؟

پاسخ ها :

صیغه موقت در زمان عده باطل شدن عقد عده طلاق قوانین عده طلاق عقد موقت عقد دائم عده