مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دستور فروش یا مزایده

سال 97 مالک سه دانگ از ملکی بودم سه دانگ دیگر آن به نام شریکم بود و ثمنیه یک هشتم به اسم مادرم، شریکم تقاضای دستور فروش کرد کارشناس شهرداری ملک را غیر قابل افراز تشخیص داد ولی کارشناس اداره ثبت ملک را به شرط تخریب بنا قابل افراز تشخیص داد ولی قاضی توجهی نکرد و با استناد به نظریه کارشناس شهرداری مبنی بر عدم افراز دستور فروش صادر کرد و ملک مزایده شد و فروش رفت. حال من به دنبال ابطال این دستور فروش یا مزایده هستم به دلایل زیر:
1:با استناد به نظریه کارشناس اداره ثبت این ملک قابل افراز بوده پس نباید دستور فروش صادر میشد و دادگاه هیچ توجهی به نظریه کارشناس اداره ثبت نکرد و بر تکیه بر نظریه کارشناس شهرداری دستور فروش صادر کرد
2: دستور فروش به مادرم ابلاغ نشد و مادرم در جریان مزایده نبود این درحالی است که مادرم صاحب یک هشتم(ثمنیه)از ان ملک بود
با این دلایل مجددا بعد از 3 سال شکایت کردم پرونده مجددا رفت به همون شعبه صادر کننده دستور فروش امروز جلسه دادگاه برگزار شد
حالا میخوام بدونم امکان ابطال دستور فروش هست یا راه دیگری اگر هست لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
طبق قانون اگر شرایط مزایده رعایت نشده باشد امکان اقامه دادخواست ابطال مزایده وجود خواهد داشت