مشاوره حقوقی رایگان - درباره هزینه های ساختمان

با سلام و وقت بخیر
ما توی یه ساختمان توی فاز8پردیس که مسکن مهر هست ساکن هستیم فقط ما تنها ساکن هستیم همسر بنده هم نماینده عمران همون که میره دنبال تمام کارای بلوک میفته مثل آب و برق و گاز
شهریور ماه پارسال از هر واحد مبلغ 1500گرفته شد برای ساخت 2تا درب. بعد از اون رای امنیت ساختمان ما باید یه تیکه دیوار می‌کشیدیم که چهر طرف ساختمان بسته بشه لوله های آب یخ زدن درست کردیم پشم شیشه گرفتیم زدیم 3ماه تمام همسرم توی گروه و شفاهی و کتبی اعلام کرد که بیاین برای ساختمان باید این کار انجام بشه و... هیچکس جواب نداد گفتیم پول شارژ بدین برام تمیز کاری هیچکس جواب نداد. حالا همسر من تمیز کاری و.. انجام داد سیم کشی برق راه پله ها وصل کردن پمپ آب بعد شامل یه سری هزینه های دیگه شد که همسایه ها همگی پرداخت کردند به جز واحد هایی که کلا حضور نداشتند و ما خودمون جای این واحد ها پول گذاشتیم
الان اونا مشکل برای پرداخت ندارند حتی کسانی که الان پشیمون شدند واریز کردند ولی میگن تو کارت غیر قانونی بوده و گرون گرفتی و میگن شارژ پرداخت نمیکنم چون باید بالای 3نفر ساکن بشوند بیایم زیر پای شمارو تمیز کنیم به ما چه
تقریبا یک ماه پیش اومدن گفتن هیئت مدیره تشکیل بدیم اسم همسر منم هست ولی قرار شد بقیه پول مارو از همسایه هایی که نبودن بگیرن با ما تسویه کنند بعد دوباره پول جمع کنند و یه سری کارهای دیگه بکنند. الان میگن شما باید سهمتو بدی ماهم بهشون گفتیم اول شما تسویه کنید بعد میگن میخواستی جاشون پول نزاری به ما چه برو خودت بگیر. مشکل اصلی ما اینه که آیا کار همسر من با وجود رضایت اکثر همسایه ها البته جایی قید نشده غیر قانونی بوده؟ و در خصوص پرداخت شارژ ما چکار کنیم؟
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد