مشاوره حقوقی رایگان - ندادن کرایه خانه و اذیت کردن همسایه ها

با سلام ملکی را خریداری کردم که مستاجر داشت
و قرارداد جدیدی با مستاجر بستم و تا پایان قراردادش 5 ماه باقیست و مستاجر کرایه ماهیانه را پرداخت نمی‌کند و می‌گوید که تا کولر نصب نکنی کرایه را نمی‌دهم و بنده عرض کردم که باشه شما کرایه را بدهید تا برای شما یک کولر نصب کنم در صورتی که این خانه را با کولر اجاره کرده بود اما نرفته بود ببینه که کولر سوخته بود
و زمانی که بنده اجاره کردم و در حالی که فصل تابستان هم است میگوید که کولر می‌خواهم حتی گفتم نصف کرایه ماهیانه را بدهید تا بنده بروم یک کولر بخرم که ایشان گفتند نه و مدام بهانه میآورد تا ندهد
و یه مسئله دیگه هم این است که کل اهالی ساختمان را اذیت می‌کند بد دهنی می‌کند داخل خونه داخل آشپزخانه معلوم نیست چی می‌شورند فرش می‌شورند یا چیز دیگه،که سقف طبقه پایین آنقدر که آب داده بود کچ سقف ریخته بود
و حالا از شما خواهشمندم که یک راهی جلوی پای بنده بگذارید تا حکم تخلیه ایشان را بگیرم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد تا پایان مهلت برقرار است مگر شرط شده باشد که در صورت عرم پرداخت اجاره بها در موعد مقرر از موجبات فسخ است بابت خسارات هم همسایه ها می توانند تامین دلیل و مطالبه خسارت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را اول باید بررسی دقیق و کامل کنیم و سپس نظر قطعی بدهیم