مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دزدی بودن موتور

سلام من یک موتور هندا مدل 90خریده ام

مدارک کارت موتور و کپی برگه سبز دارم پلاک هم دست نویس برجسته است رفتم دادگاه مفقودی مدارک اعلام کردم و تنظیم الزام سند شکایتم ثبت شد و ادرس صاحب سند رو گیر اوردم

و الا صاحب سند داره میگه این موتور رو چند سال پیش از من دزدین الا باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ایشان باید سرقت ‌موتور را اثبات نماید

و اگر ‌موتور مسروقه باشد شما باید از فروشنده شکایت فروش مال غیر و کلاهبرداری مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما از فروشنده قرارداد داشته باشید ادعای سرقت موتور را دادگاه قبول نمی کند.
اگر موتور سرقتی بود فروشنده از زمان معامله باید اعلام سرقت می کرد.
توجه داشته باشید اگر موتور را از صاحب پلاک خریداری نکرده باشید باید علیه تمام ایادی طرح دعوی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات مالکیت خودتان و ایشان باید دلیل ارائه دهید و سپس شما به علت فروش مال مسروقه از فروشنده شکایت کنید
ضمنا ان شخص چه ادعای شرقت داردباید اعلام سرقت را همان چند سال قبل میکرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت از فروشنده به جرم فروش مال سرقتی به شما