مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی روستایی طرح هادی

سلام. من یه ملکی در روستا در استان زنجان دارم که دوسال پیش پروانه ساخت گرفتم , پارسال تموم شد الان دهیاری اومده دیوار حیاطو خراب کرده بدون اینکه خسارتی بده طبق کروکی هم 2و40 عقب نشینی دارم اما دهیار میگه که تو توی برگه کروکی امضا کردیو تعهد دادی که باید طرح هادی رو اجرا کنی , واسه همینم خسارت تعلق نمیگیره , حالا نصف حیاط رفته و زوری دیوار خراب کردن و خودشون یه چیزی ام بیشتر عقب نشینی کردن توی کروکی از وسط خیابون زده 3و20 باید کم بشه اما دهیارمیگه نه باید از جدول 3و 20 عقب نشینی بشه حالا من باید چیکار کنم میتونم شکایت کنم زمینمو پس بگیرم؟خسارت نباید بدن ؟من اگه امضا نمیکردم که پروانه نمیدادن , بعدش اون اندازه 2و40 مگه نباید عقب نشینی کنه ؟ مگه اندازه 3و20 از وسط خیابون نیست که دهیار قبول نمیکنه؟ دیوارو الان ساختن زوری من نمیتونم دیگه جابجاش کنم اگه اضافه کم کرده باشن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با
می توانید از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است