مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت فروش وسایل منزل

با سلام حضور شما وکلای عزیز و گرامی
من حدود یک سال پیش پس از اختلاف با همسرم (خانمم) چون منزل به نام ایشان بود قفل در منزل و عوض و از ورود من ممانعت به عمل آورد بعد از شکایت بابت نفقه و مهریه اکنون مطلع شدم خونه رو با وسایل من که در دوران عقد خریدم ( سرویس چوب . یخچال . تلوزیون. گاز و ماشین لباسشویی و...) برای فروش گذاشته.
حال سوالم از شما وکلای گرامی اینه که این وسایل برای من است یا جزو جهیزیه زن است و اگه متعلق به من است قابل شکایت هست بخاطر تصاحب و عدم استرداد یا فروش اونها توسط خانومم ؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام اگر وسایل متعلق به شماست و برای مالکیت خود بر این وسایل دلیل (مثل فاکتور خرید ، شاهد و...) دارید می توانید از شورای حل اختلاف تقاضای دستور موقت مبنی بر منع همسرتان از فروش اموال بنمایید یا در قالب تامین خواسته اموال مذکور را توقیف کنید و دادخواست حقوقی مبنی بر استرداد جهیزیه بدهید.
اگر اموال شما را به فروش رسانده اند باید به دادسرا محل مراجعه و شکایت فروش مال غیر نمایید.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باید برای ادعا خود مدرک داشته باشید وبا داشتن مدرک میتونید جلوی فروش ان رابگیرید