مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و خسته نباشید ، من پدرم سال 82 فوت کردن و یک قطعه زمین و 3 دانگ خانه برای ما وراث که شامل من و برادرم و مادر و پدربزرگم باقی گذاشتد، از آنجایی که من و برادرم زیر سن قانونی بودیم مادرم قیومیت ما رو بعهده گرفت و پدربزرگمم بخاطر ما نوه ها یک ششم از حقش رو بخشید ، پدر بزرگمم دو سال بعد از فوت پدرم به رحمت خدا رفتند ، ازآنجایی که مادرم قیومیت ما رو بعهده داشت و ما زیر سن قانونی بودیم ، خانه و زمین را کامل به نام خودش زد و من و برادرمم از خانه بیرون کرد و هر جور ستمی در حق ما روا داشت ، من هم مجبور شدم خونه اقوام زندگی کنم تا زمان بزرگسالی ، مادرم در اون خونه زندگی میکنه و میخواد زمین و بفروشه بزاره بانک سودشو بگیره ولی من و برادرم راضی نیستیم و حق خودمون از زمین و میخوایم اما مادرم میگه خونه و زمین به نام منه ، هر کاری دلم بخواد میکنم . اینم بگم قیمت سه دنگ خانه ما یک میلیارد و نیمه( سه دنگ دیگه به اسم مادرمه) و زمینمون هم به قیمت یک میلیارد و نیمه، مهریه مادرمم یک میلیون سال 1369 است ، میشه بگید آیا من و برادرم میتونیم چیزی مطالبه کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد هرچند شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را به هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابلیت پیگیری را دارد
میتوانید به همراه برادرتان به کانون وکلا و یا مرکز وکلای شهر محل سکونت تان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی نمایید تا به صورت رایگان اقدامات لازم را برای شما انجام دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان به عنوان قیم باید مصلحت و غبطه شما را رعایت می کرد تمام‌ملک‌متعلق به ایشان نیست یک هشتم سهم میبردند بعلاوه‌مهریه .به استناد گواهی انحصار وراثت شکایت انتقال مال غیر نمایید.یا دادخواست حقوقی ابطال‌معامله فضولی دهیدو سپس دادخواست تقسیم ترکه