مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پرونده مختومه شده

با سلام
در سال 92 خواهر بزرگ خانواده در مورد فروش مال غیر (خانه مورد نظر فاقد سند مالکیت بوده)از من شکایت کرد که در نهایت دادگاه تجدید نظر جکم تبرئه صادر نمود. در آن سال خواهر دوم در آن پرونده ضامن من شد و مستنداتی که ارائه دادیم از قبیل شاهدان محلی مبنی بر اینکه پدر خانواده فاقد خانه مسکونی بوده است و ملک به خواهر دوم خانواده تعلق داشته است. در سال 1402 خواهر دوم در موردی شکایتی از من نمود که مستندش شاهدانش (دختر و عروسش )بوده عروسش توسط لایحه و حضور در دادگاه بدوی اعلام نمود شاهدت دروغ در دادسرا داده است.و اظهاراتش بر اثر درخواست شاکی بوده و او همراه دیگر شاهد اصلا در محل نبوده اند.حال او مرا تهدید می کند در صورت شکایت برای شهادت دروغ از دخترش که در حکم صادر دادسرا امده است که شاهدان دارای تضاد در مسایل شکایت دارند، می رود و برای فروش مال غیر که در سال 92 حکم تبرئه صادر شده از من شکایت می کند تا این امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد
لکن
بنظر طرح شکایت یا پیگیری فروش مال غیر کیفری منتفی است
هرچند ممکن است تبعات و آثار حقوقی بتوان بدان بار نمود.
...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عناوین دیگری میتواند اقدام کند ولی همان عنوان خیر چرا که از طرفی مشمول مرور زمان نیز شده است، بهتر است سازش کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم قطعی شده اعتبار امر مختومه است.مدت زمان آن هم یک سال است که گذشته