مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار طبق بند چ ماده 87 قانون ایثارگران

جانباز بازنشسته هستم که طبق بند چ ماده 87 قانون ایثارگران درخواست اعاده بکار از سازمان صدا و سیما را نمودم و حوزه اداری صدا و سیما با بررسی درخواستهایمان ، چون تمامی شرایط اعاده بکارمان را دارا بودیم ، اعاده بکارمان را تایید کرده است. ولی چون صدا وسیما میل و اعتقادی به بابکارگیری ایثارگران و اجرای قانون ندارد ، رد یا قبول را منوط به طرح در شورای عالی منابع انسانی سازمان گذارده و در آن شورا ، نظر خود را در قالب نظر شورا بدون اینکه فرد یا شخصی بدلیل رد کردن اعاده بکار ، در معرض اتهام قرار گیرد ، اعمال کرده ( تمامی مکاتبات و مستندات موجود و قابل ارائه می باشد) دلیل رد کردن توسط آن شورا ، چون صدا و سیما فعلا نیاز ندارد.
آیا این گفته صدا وسیما درست است؟ آیا راهی برای پیگیری ما وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی شما1402/4/17

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست اقامه نمایید