مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام
من یه پژو پارس داشتم فروختم به یکی از دوستان �ان که رفته تمیز پلاک می‌کنه گفته که ماشین صندوق عقبش و کنداله ماشین عوض شده اما شماره اتاق عوض نشده قانون جدید اومده که ماشین پلاک نمی‌شه یا اگه پلاک بشه اسقاط می‌خوره تو برگ سبز �ان من ماشینو می‌خوام پس بگیرم آیا ماشینو باید قیمت کنم و پس بردارم بالفرض قیمت کنم ماشینو و اما به قیمت ماشین سالم همونجوری که من قیمت کردم ماشینو بردارم یا به قیمتی که بهش فروختم و در قولنامه هم قید کردیم که اگه ایراد قانونی داشت ماشینو پس بده الان میشه راهنمایی بکنید ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما باید خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت خودرو معیوب و خودرو سالم را پرداخت نمایید

و توسط خریدار قرارداد قابل فسخ است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای مغبون اختیار فسخ معامله و یا مطالبه ارش تفاوت قیمت خودرو وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مفاد قرارداد باید بررسی گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که فسخ شود همان قیمت مبایعه نامه محاسبه ومسترد میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی فسخ می کنید قیمت مندرج در مبایعه نامه را باید برگردانید