مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

با سلام یه شما ه به من زنگ زد گفت از طرف رادیو صبا هستم شماره شما برنده بیست میلیون شده کد ملی ازم خواست دادم بعد شماره کارتمو خوند بعد یه پیامک از طرف بانک برام اومد بعد ازمن شماره cvv2 خواست دادم من اصلا شک نکردم با وجود اینهمه پیامک که پلیس فتا میده ولی هیچ پولی توی کارتم نبود بعدش بهم گفتن موجودی یکی از کارهای بانکیت نه رقمی منم گفتم اشتباه میکنید کارتم خالیه بعدش قطع کردن زنگم میزنم خاموشه بعدشم خودم کارتمو مسدود کردم به نظرتون الان باید چیکار کنم اون کارت کارتی هست که حقوقمو میریزن ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام راهی وجود ندارد حساب خود را تغییر بدهید حساب دیگری ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
کلاهبرداری است
کارت ‌ را تعویض نمایید و کارت جدید بگیرید