مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه اجرای احکام

باسلام در حکم توهین به اشخاض عادی که به 6میلیون جزای نقدی محکوم شده بودم در تجدید نظر حکمم به مدت یکسال بخاطر نداشتن هیچگونه سابقه و حالات روحی و وضعیتم تعلیق درومد و قطعی هم شد ولی الان بعد یکماه که رفته اجرای احکام به اشتباه برام ابلاغیه اومده که ظرف مدت 10 روز برای پرداخت مبلغ به شعبه حضور پیدا کنید و 20 درصد تخفیف. بنده حکمم طی دادنانه قطعی که شعبه تجدید نظر داده نوشته که بمدت یکسال به تعلیق درومده و تا کنون هم جرمی مرتکب نشدم. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادنامه مربوطه را همراه با یک لایحه‌ تخصصی خطاب به قاضی اجرا ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اشتباه شده است
و حضورا به شعبه اجرا مراجعه نمایید