مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من سال 98 یک کارخانه فروختم به دلیل عدم ایفای تعهد الان فسخ شده آیا تو این چند سال میتونم از بابت خسارت فسخ اجاره کارخانه رو از طرف بگیرم
دیگر خساراتی که شامل حال بنده میشه چیه.مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قواعد عام مسؤلیت مدنی و قاعده لاضرر بنظر آری امکان پذیر است
البته موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و یا طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
امکان مطالبه اجاره بها وجود ‌ نخواهد داشت زیرا از زمان تنظیم مبایعه‌نامه تا زمان فسخ قرارداد ، ملک در مالکیت ‌خریدار بوده است و از زمان فسخ قرارداد به بعد ، شما مالک شده اید

ولی اگر در قرارداد مبلغ حق فسخ ذکر شده باشد شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید قرارداد شما را رویت کنیم سپس نظر قطعی بدهیم یک زمانی است مرور زمان هرچند مانع استیفا حق نیست ولی اماره است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام می بایست اولاً بررسی شود فسخ قانونی بوده یا خیر؟ ثانیاً در قرارداد آثار و شرایط فسخ به چه صورت پیش بینی شده است؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی ساده خدمت شما عرض کنم از زمانی که قرارداد وصل شده به بعد هر خسارتی را میتوانید دریافت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بررسی کرد در قراداد بین طرفین در مورد فسخ و خسارات چه چیزی آمده