مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از آپارتمان و شکایت از مدیر

سلام بنده از سال 96 تا 401 در یک آپارتمان مستاجر بودم در طی این چند سال چهار بار از من سرقت شد و هر بار بدون استثنا دوربینها در موقع سرقت از کار افتاده بودن،چندی قبل شنیدم که مدیر ساختمان را به جرم سرقت از خانه بردارش گرفته اند و هنگام بازدید از خانه اش کلید واحد من و چند واحد دیگر که از آنهاهم قبلا سرقت شده بود پیدا کردن،حالا بعد از گذشت این زمان من میتوانم از مدیر ساختمان به عنوان سارق یا کم کاری شکایت کنم؟لازم است به عرض برسانم بنده سرقتهایم را به پلیس گزارش نکرده ام اما اعضای ساختمان شاهد هستن که هر بار به مدیر گزارش داده ام که از من دزدی شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک موجود دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت ولی با توجه به اینکه گزارش پلیس 110 وجود ندارد ممکن است نتیجه ‌ نگیرید