مشاوره حقوقی رایگان - استعفا .. ترک کار

با سلام
بنده حدود 1 ماه پیش با شرکتی قرارداد 1 ساله ای را امضا کردم و بعد از گذشت 2 هفته با توجه به اینکه شرایط کار با شرایط خودم متناسب نبود، قصد استعفا را داشتم و با مراجعه به منابع انسانی موضوع را مطرح کردم ولی مخالفت کردند و گفتند که امکان نداره و قرارداد 1 ساله دارید و اگه نیایید سفته هاتونو میذاریم اجرا..
حتی من بهشون گفتم من استعفا را بنویسم؟که گفتند مخالفت میشه..
30 تومن سفته دادم بهشون..لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون هر شخصی می‌تواند استعفا بدهد و شرکت موظف است سفته شما را برگرداند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با من تماس بگیرید تا قرارداد کارتان مطالعه شود در خصوص استعفا و سفته باید بدوا اظهارنامه ارسال کنید