مشاوره حقوقی رایگان - کشیک کارمندان سازمان دامپزشکی

با سلام و عرض ادب
بنده کارمند یکی از ادارات دامپزشکی کشور هستم..در طول سال کشیک هایی رو معمولا در روزها و ایام تعطیلی خاص مانند عید نوروز، عید قربان، تاسوعا و عاشورا و در ماه مبارک رمضان هم بعد از ساعت اداری به ازای هر روز 4-5ساعت هم برای کارکنان برنامه ریزی میکنن که به جز عید نوروز و ماه رمضان که تقریبا تعداد روزها به تعداد کارکنان تقسیم میشه بقیه ی کشیک ها با حضور همه کارکنان و اجباری برگزار میشه..ضمن اینکه به علت نوع فعالیت کارکنان و میدانی بودن فعالیت ها معمولا بین 1الی 2ساعت در روز اضافه کاری ناخواسته برای همه کارکنان پیش میاد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :
1- سازمان میتونه کارمند رو برای حضور به عنوان کشیک در ایام مذکور مجبور کنه؟
2- تاکنون به ازای هر روز کشیک در ایام عید نوروز،قربان و تاسوعا و عاشورا یک روز از مرخصی همکاران در پایان سال کسر می‌شده در حالی که بازنشستگان میگن قدیم هر روز از این تعطیلات 2روز محاسبه می‌شده! کدوم مورد قانونیه؟
3- آیا نباید سازمان به ازای اضافه کار 1تا 2 ساعته ی ناخواسته ی پایان روز کاری و یا کشیک های 4-5ساعته ایام ماه مبارک رمضان برای کارکنان اضافه کاری در نظر بگیرد؟ آیا این مبلغ اضافه کاری به اندازه یک ساعت کاری هر کارمنده یا باید 40درصد اضافه تر بدن؟
و در آخر هم اینکه آیا کارمند میتونه به دلیل عدم پرداخت اضافه کاری ناخواسته ی آخر وقت، اون یکی دو ساعت رو از ابتدای ساعت کاری با تاخیر حاضر شه؟
ممنون و شرمنده که طولانی شد ولی حرف دل لااقل 700کارمند دامپزشکی این استانه البته اگر کل کشور همین آش و همین کاسه نباشه...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد