مشاوره حقوقی رایگان - مشکل طرح هادی روستایی

با سلام ما یک زمین روستایی داریم که یک ویلا هم اونجا از قدیم با پروانه ساخت ساخته شده و چند سال بعد از ساخت خانه طرح هادی روستای ما محدودش رو مشخص کردن حالا متوجه شدیم نصف خانه ویلایی ما که از قبل با پروانه ساخته شده رو خارج از طرح زدن الان چه باید کرد واقعا وضع پیچیده ایه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که لایه ارسال نکنیم پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناس در این خصوص نظر دهد سپس دادخواست ان را ارائه دهید