مشاوره حقوقی رایگان - عبور تیر برق از زمین کشاورزی برای بهره برداری از چاه آب

سلام وقت بخیر
با توجه به خشک سال‌های اخیر قناعت روستا خشک شده و همین خاطر مجوز حفر چاه به جای قنات ده سال پیش اهلی روستا گرفته اند.سال پیش اقدام به برقی کردن چاه نمودند تیرهای برق از زمین ها روستا مجاور کارگذاشته شده .از چندین نفر یک نفر شاکی شده این بنده خدا با پول هم راضی نمی شود فقط تاکید می کند که اهالی کتبا اعلام نمایند ازمسیری که راه عبور و مرور شان هست رفت و آمد نکنند.با این وضعیت کشاورزان از این چاه نمی توانند استفاده کنند.چاره چیست؟ ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد