مشاوره حقوقی رایگان - آیا مدیر حق بستن درب پارکینگ را دارد؟

سلام خسته نباشید بنده شارژ ماهیانه رو پرداخت میکنم ولی مدیر هیچ گزارشی از موارد استفاده ای نکرده به تازگی اعلام کرده موتور درب پارکینگ سوخته وهزینه نفری..... میشود من این مبلغ را پرداخت نکردم آیا اجازه دارد درب پارکینگ را ببندد و ریموت من را غیر فعال کند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست‌ها را تعمیر نماید و هزینه را از شما بگیرد حساب شما را می‌تواند مسدود نماید