مشاوره حقوقی رایگان - دعانویسی

سلام...من 8ساله ازدواج کردم و 16سال شوهرم ازم بزرگ تره و دو تا بچه دارم...مادر شوهرم و شوهرم اصلا باهام خوب نیستن و با وجود زحمتی که براشون میکشم کلی بهم بدو بیراه میگن و شوهرم قبلا خوب بود ولی الان اصلا مهر و محبتی باهام نداره...شخصی رو میشناسم که ادم موئمنی هست میخواستم بدونم اشکال داره که دعا برا مهر محبت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دعا نویسی برای مهر محبت و هر کار دیگری دروغ است و انسان مومن قطعاً دعا نویسی نمی کند.
دعا نویسی کار اشخاص کلاهبردار است و یا اینکه اگر کلاهبردار نباشد یک شخص احمق و نادان است، بنابراین آدم عاقل به یک شخص کلاهبردار یا احمق مراجعه نمی کند.
شما بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید.

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام کاربر گرامی سوال شما حقوقی نیست لیکن بهتر است از جلسات مشاوره‌ای خانواده و روانشناسی استفاده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

انجام این کارها اصلا درست نیست و چنین اشخاصی کلاهبردار و شیاد هستند بهتر است به مشاوره و روانشناسی مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز به دعا نیست اول با خودت فکر ببین خودت چه مشکلی داری البته از دید خودت نه بلکه از دید آنها و آنها چه انتقادی به شما دارند و در رفع آن تلاش کن اگر نتونستید مشکل را حل کنید به یک مشاور خانواده مراجعه کنید اگر نشد حضوری به وکیل مراجعه کنید