مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول پیش توسط صاحبخانه

من و خانوادم چند ساله که به دلیل شغل تو شهر سیرجان ساکنیم.از سال 98منزلی رو اجاره کردیم 50 میلیون ودیعه دادیم و کرایه.هر سال همون ودیعه و کرایه رو دوبرابر می کرد ما هم قبول میکردیم و موندیم تا سال 1401 دو ماه قبل از اتمام قرداد گفتیم تکلیفون چیه.گفت 6میلیون ماهیانه بدین .یعنی رو یک سال میخواست کرایه رو 4/5 برابر بکنه.اما ما گفتیم نمیتونیم همچین کرایه ای بدیم.گفت پس صبر کنید مستاجر بیاد و پول شما رو بدم.ما هم قبول کردیم.وقت و بی وقت مستاجر آورد حدود بالای 30 مستاجر اومد اما هیچ کدوم پسند نکردن.تا شهریور بهش زنگ زدیم گفتیم ما باید بچه ها رو مدرسه ثبت نام کنیم پول ما رو جور کن ما بریم.گفت ندارم تا برج 11،12 مشکلم حل میشه.گفتیم باشه قبول داری تاوقتی مشکلت حل میشه ماهی 3ت بهت کرایه بدین .گفتش باشه.ماه اول کرایه رو دادیم دو هفته از کرایه نگذشته بود دیدیم 2 میلیارد چک تخلیه رو بدون خبر برگه کرد.از شهریور 1401 تا الان که 9تیر 1402 هست کل حساب هام مسدود شده.دادگاه به ماگفته 70میلیون باید هزینه دادرسی بدین.از اون ور 50 میلیون پول پیشمون رو صابخونه بالا کشیده .چک تخلیه رو برگه کرده کل حساب ها رو بسته.اجرت المثل هم میخواد .شما بگین ما بابد کجا شکایت ببریم.لطفا راهنمایی کنید.خدامی دونه از شهریور1401 تا امروز 8تیر 1402ما چقدر پول وکیل و هزینه شکایت و...دادیم .اما دستمون به جایی بند نیست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سوال شما را مطالعه کردم از جهات گوناگونی می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد