مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام و عرض ادب
بنده ساکن یک واحد از ساختمان ده واحدی هستم که هشت واحد بالا و دو واحد دیگر نیز در طبقه زیرزمین است که راه ورود به آنها از راه پله میباشد، یکی از واحدهای زیرزمین نیز به حیاط مشاع راه دارد که خود حیاط مشاع نیز یک درب جداگانه نیز از کوچه دارد،حال سوال اینجاست که صاحب خانه یکی از واحدهای زیرزمین که هم از راه پله اصلی به منزلش راه دارد و هم از حیاط مشاع ،باتوجه به اینکه در اسناد واحد های طبقات بالاتر قید شده که حیاط مشاع میباشد،حق قانونی دارد که درب را سالیان سال قفل شخصی زده باشد و علاوه بر اینکه استفاده شخصی از حیاط بکند و همکاری هم نکند و شکایت هم کرده باشد که از اموال شخصی من در حیاط سرقت شده توسط ساکنین ،ممنون میشم توضیحی بدین و راهنمایی بفرمایید ،بنده به اتفاق همسایگان دیگر اعم از دوتا مالک و مستاجرهای دیگر قفل درب را تعویض کردیم و ایشان امروز با کلانتری تماس گرفت و مامور کلانتری امد و شکایتی نوشت مبنی بر اینکه ماها اقدام کردیم به شکستن درب حیاط و اموال شخصی ایشون کم شده ، لطف بفرمایید راهنمایی کنید ، ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است