مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت توسط پدر

سلام من دختر 16 ساله هستم و 3خواهریم پدرم ازدواج کرده و ن مخارج مارو میده ن پول یارانه و هر روز دعوا میکنه و مادرم و منو دو خواهرم رو میزنه و از خونه بیرون میکنه و اینکه حتی نمیتونیم شکایت کنیم چون اگه بفهمه مارو میکشه چون یه بار پیش اومده کسیو نداریم حتی الانم ما رو زد پولی نداریم از اینجا بریم تو رو خدا اگه کسی راهی میفهمه بهمون بگه

پاسخ ها :

آزار و اذیت فرزند توسط پدر بیرون کردن فرزند از خانه ندادن نفقه به فرزند شکایت از پدر