مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد نسبت به قرارداد فروش

اینجانب در سال 94 خودرویی از شخصی به صورت قولنامه خریداری و ثمن کل معامله را به وی پرداخت و قرار شد که در اولین فرصت فروشنده دریکی از شعب دفاتر ثبت حاضر نسبت به نقل و انتقال پلاک و سند حاضر گردد ولی متاسفانه از سال 94 تا کنون حاضر نگردیده و اخیرا نیز خودروی فوق بدلیل بدهی ی خلاف فروشنده از سوی اجرای احکام وپلیس راهور حکم توقیفی صادر گردیده که این نیز یک بهرنج برای اینجانب گردیده علیهذا اینجانب باید با داشتن قولنامه و کلیه مدارک وخودرو که نزد اینجانب میباشند چه کار باید بکنم ولی تنها یک قولنامه به نام من میباشد مابقی به نام فروشنده که پلاک به نام وی میباشد

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام علیه فروشنده و کلیه ایادی ماقبل تا مالک رسمی الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و الزام به فک پلاک و خسارات را اقامه نمایید