مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
سال 91تحویل 93بود 20تومن داد پنج قسط و وام متاسفانه به دلیل عدم توانایی پرداخت اقساط اقاله شفاهی بعد از ده سال شکایت تحویل واحد داد پول هم استرداد شد فیش واریزی موجود شاهد هم دو نفر سوگند خوردند دادگاه بدوی رد کرد بعد از اقاله ملک سه قولنامه شده 8سال مسکونی شده وام ملک توسط خریدار جدید قسط بندی شد و تسویه شد اینقدر دلیل کافی نیست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما بسیار نامفهوم بیان شده است از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دعوای متقابل اثبات اقاله شفاهی عقد بیع اقامه نمایید
و مستندات و مدارک خود را ارایه نمایید
و