مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری مستاجر

با سلام و عرض ادب.
اینجانب واحدی را به شخصی اجاره دادم ولی مستاجر پس از پایان زمان اجاره نامه واحد را تخلیه نمیکند و هر بار بهانه های عجیب میاورد و تقاضای وقت میکند در حالیکه هیچ تلاشی برای تخلیه نمیکند و کل مجتمع ازش ناراضی هستن.از شورای حل اختلاف درخواست تخلیه فوری خواستم بعد از 5 روز جلسه تشکیل شد و فردی که در جلسه بود صورتجلسه تشکیل داد و تقاضای ما را برای تخلیه ثبت کرد همچنین تقاضای مستاجر برای وقت به مدت 3 ماه.سوال اینجاست
آیا در دریافت تخلیه فوری امکان مهلت دادن به مستاجر وجود دارد یا خیر؟ چقدر احتمال دارد با درخواست تمدید وقت به این مدت 3 ماه موافقت کنند؟
بعد از صورتجلسه شعبه شورای حل اختلاف چقدر زمان میبره رای صادر شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در رویه معمولاً یک مهلت دو هفته ای جهت تخلیه به مستأجر میدن نه سه ماه و ظرف سه روز هم باید مفاد دستور اجرا شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً یه مهلت یک هفته تا 10 روز داده می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
و ظرف چند روز رای صادر خواهد شد

ابتدا رای تخلیه صادر خواهد شد و سپس مستاجر میتواند درخواست مهلت برای تخلیه نماید و اصولا با مهلت یک ماهه موافقت خواهد شد و