مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات پشت بام برای هر واحد

باسلام.
بنده در طبقه همکف یک ساختمان سه طبقه زندگی میکنم،هر طبقه یک واحد هست و متراژ دو واحد دیگر دوبرابر متراژ واحد بنده هست.
ساختمان داری حیاط و پارکینگ و انباری می‌باشد و در سند واحد بنده قید شده دارای پارکینگ و انباری نیست(انباری داخل پارکینگ هست) و حیاط مشاع می باشد و البته بقیه واحدها ورودی جدا دارند و فقط طبقه همکف دارای دو ورودی از حیاط و راه پله هست و فقط بنده از حیاط رفت و آمد میکنم و ماشینم رو توی حیاط پارک میکنم و مابقی استفاده ای از حیاط نمی‌کنند.
و بنده هم هیچ استفاده ای از پشت بام ندارم.
به تازگی ایزوگام پشت بام تعویض شده هزینه چگونه محاسبه میشود برای هر واحد؟
(باتوجه به دوبرابر بودن متراژ دو واحد دیگر)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرداخت هزینه ها باید همه واحد ها مشارکت کنند .
پرداخت این هزینه ها براساس متراژ محاسبه می شود بنابراین واحدی که متراژ بیشتری دارد باید هزینه بیشتری پرداخت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه ایزوگام ، بر ‌عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی میباشد