مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نم دادن سقف آپارتمان

سلام. ما ساكن طبقه چهارم يك آپارتمان ٤ واحدي هستيم. مدت هاست به مدير ساختمان گفتيم پشت بام را تعمير كند ولي پس از چندين ماه، شلنگ يكي از كولرها پاره شده و سقف پذيرايي خانه ما نم داده. آيا هزينه تعمير سقف منزل ما به عهده ي ماست يا كل ساختمان؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برعهده همسایه ای است که خسارت وارد کرده است

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

طبق قانون آپارتمانها هزينه تعنير پشت بام با همه واحدهاست و همه بايد براي تعمير پول بپردازند