مشاوره حقوقی رایگان - اعاده بکار الزام است یا بنا بر نیاز دستگاه(صدا و سیما اجرا نمیکند)

با سلام. ما تعداد 9 نفر جانباز هستیم که درخواست اعاده بکار از سازمان صدا و سیما را نمودیم و حوزه اداری صدا و سیما با بررسی درخواستهایمان ، چون تمامی شرایط اعاده بکارمان را دارا بودیم ، اعاده بکارمان را تایید کرده است. ولی چون خود معاون اداری و مالی میل و اعتقادی به بازگرداندن ما جانبازان ندارد ، رد یا قبول را منوط به طرح در شورای عالی منابع انسانی سازمان گذارده و در آن شورا ، نظر خود را در قالب نظر شورا بدون اینکه فرد یا شخصی بدلیل رد کردن اعاده بکار ، در معرض اتهام قرار گیرد ، اعمال کرده ( تمامی مکاتبات و مستندات موجود و قابل ارائه می باشد) دلیل رد کردن توسط آن شورا ، چون بند "چ" نگفته دستگاه ملزم به اعاده است بلکه گفته "میتواند". و صدا و سیما فعلا نیاز ندارد.
آیا این گفته صدا وسیما درست است؟ آیا راهی برای پیگیری ما وجود دارد؟
ممنون می شویم پاسخ و راهنمایی بفرمائید. 1402/4/6

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید