مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب کارفرما

سلام وخسته نباشید
دادگاه بابت گرفتن حق وحقوقم حکم توقیف اموال برای کارفرما داده ولی هیچ چیزی به نامش نیست وحالا حکم جلب را صادر کردن
آیا با جلبش من به حق وحقوقم میرسم ؟؟؟
آیا کار فرما میتونه بگه من هیچی ندارم وحق حقوق من رو نده؟؟
ممنون میشم از وکلای عزیز من رو راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
اگر شخص حقوقی با‌شد باید تقاضای ورشکستگی کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد