مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در کار شرکت

با سلام
بنده مدیرعامل شرکت کوچک خصوصی هستم که 70 درصد سهام به نامه بنده هست و 30 درصد به نام یک خواهر و برادر که در اصل پدرشان که دوست ما هست نماینده آنها و جلوی ماجرا هست که البته وکالت قانونی ندراد. ایشان در زمانی که من مسافرت بودم بدون اجازه قرارداد مالی به جای من امضا کردند به روی اسم من امضا خودشان را زدند در حالی که هیچ سمت قانونی یا عضو هیئت مدیره یا سهامدار و یا حق امضا دار نیستند و ما مجبور به پرداخت وجه شدیم ضمنا چکهای شرکت دو امضا هست بین من و پسر ایشان که چکها از قبل همه امضا شده بود توسط من و در همین زمان مسافرت چکها را بدون اجازه به منزل بردند و متن چک همین قرارداد هم به دست خط ایشان هست. ضمنا ایشان بدون اجازه بر روی سربرگ شرکت برای حسابدار برای خودشان فاکتور مشاور رد میکنند بدون هیچگونه توافق یا قراردادی. لطفا بفرمایید آیا جرمی انجام شده و در صورت مثبت بودن جزای آن چیست؟
در ضمن ایشان به بهانه تعیین تکلیف شرکت و حق السهم و دیگر موارد جلوی فعالیتهای شرکت را عملا گرفته اند و با توجه به این که این شرکت به دولت و سایر مراجع تعهدات قانونی و کاری دارد و چند روز دیگر تاریخ اعتبار دو ساله اعتبار شرکت تمام میشود وضعیت و راه حل پیشنهادی چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ...میتواند خیانت در امانت یا سواستفاده از سفید امضا باشد