مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

همسرم درخواست نفقه کرده اما چیزی جهت اثبات نداشت رد شد اعاده دادرسی زد بازم رد شد الان درخواست طلاق یکطرفه داده در سامانه تصمیم بدون اطلاع به من و یا اطلاع داشته باشم نه سازمان بهزیستی ونه از وقوع جرم و نه ار مرکز مشاوره و مرکز از قول من نوشته که حضور بعمل نمیبرم و پرونده را به دادگاه ارسال کنید که دروغ است . بعد دادخواست که ثبت کرده و شعبه وقت رسیدگی گذاشت ابلاغیه اومد برام متوجه شدم . در جلسه از الزام به تمکین نوشته قاضی که زوجیت ایشان طبق فقه اهل سنت باید به اثبات برسد و از لحاظ قانونی قرار عدم استماع صادر می نمایم. در صورتی که محضری میباشیم و در الان مختلف دادگاه و شورا علیه زوج طرح شکایت میکند و درخواست طلاق داده .حال راهنمای کنید ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.