مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرایی همسر

سلام. من 22 ساله ازدواج کردم یک پسر 19 ساله دارم ده سال پیش متوجه همجنسگرایی شوهرم شدم هیچ رابطه ای هم تو این سالها نداشتیم خودشم میدونه که من فهمیدم یکبار هم رفتم دنبال شکایت که خیلی ترسیده بود ولی من به خاطر آبروش از شکایتم صرف‌نظر کردم ی مدت کمتر منو اذیت میکرد ولی بعد یک سال دوباره به کارش ادامه داد واقعا منو اذیت میکنه هیچوقت با ما جایی نمیاد همش فحش میده اصلا ما براش مهم نیستیم پسرم رو همیشه فحش میده سرکوفت میکنه اصلا از دستش اسایش نداریم اگر در مورد همجنسگراییش شکایت کنم میشه اثبات کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مفعول باشد امکان اثبات موضوع وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

در صورتیکه دلایل کافی مانند 4 نفر شاهد که ریز جزئیات را شهادت دهند در دسترس شما می باشد میتوانید اقدام کنید. البته با توجه به تبعات شرعی و قانونی که در صورت عدم اثبات موضوع برای شما و شهود وجود دارد ، بهتر است از طرح شکایت پرهیز نمایید