مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرايي

با درود و سپاس.
بنده زوج هستم و 4 سال هست كه ازدواج كردم. از رفتارهاي همسرم متوجه شدم كه همسر من همجنسگرا هست و با با يكي از دوستانش به اين عمل مشغول هست. به خاطر آبرو ميترسم شكايت كنم. چگونه ميتوانم شكايت و در دادگاه اثبات كنم؟ چند بار به او تذكر دارم ولي به خاطر تعداد بالای مهريه نميتونم طلاق بدم.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام تحت عنوان ارتکاب فعل حرام ومنافی عفت شکایت نموده وخواستارارجاع همسرتان به پزشکی قانونی شوید.