مشاوره حقوقی رایگان - ملكي (زمين)

بنده سند يك قطعه زمين مسكوني را با استعلامات قانوني به خريدار انتقال دادم پس از گشت چند ماه با شكايت معارضين عليه تعاوني مسكن حكم بر ابطال سند صادر شده كه البته در زمان فروش بحثي در خصوص معارض وجود نداشت. آيا تعهدي متوجه فروشنده ميشود يا نه?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر در مرجع قضایی سند انتقال باطل گردد به علت مستحق الغیر درامدن مبیع ، فروشنده باید ثمن معامله را طبق قیمت روز به خریدار پرداخت نمایید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

زمین مستحق للغیر درآمده وفروشنده باید قیمت مبیع به نرخ روز به خریدارپرداخت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروشنده باید ثمن معامله را به قیمت روز پرداخت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که معارض بعدا ایجاد شده و فروشنده بی اطلاع بوده بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروشنده باید قیمت مبیع به نرخ روز به خریدارپرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالکیت منتفی شود باید ثمن خریدار و خسارات مسترد شود